Jahanje i druženje sa konjima
uz konstantnu edukaciju.
Predivni konji u prirodnom ambijentu.
Pogledajte našu galeriju slika
kao i video materijala.
Škola jahanja  

Konjički sport okuplja porodicu.
Naš program bavljenja konjima na prvom mesto uključuje rad sa decom. Deca su očarana ovim plemenitim životinjama, i roditelji uskoro mogu primetiti kako ona postaju aktivna i odgovorna, raduju se svakom susretu s konjima. Jahanje ih motiviše, ona postaju vredna, uče se poštenju i strpljivosti, a to je jedini način da se razvije poverenje i dobar odnos.

Naš rad sa decom podrazumeva tandemsko jahanje (jahanje sa instruktorom), samostalno jahanje na lonži, a za sve one koji više vole druženje sa konjima od samog jahanja, postoji i program obuke dece i odraslih za rad sa konjima.

Pored rada sa decom, Konjički klub „Kentaur“ nudi razne vidove edukacije za sve uzraste.

Za početnike program edukacije obuhvata: upoznavanje i razvijanje odnosa sa konjem, korišćenje opreme, osnovne tehnike u jahanju, uspostavljanje ravnoteže na konju, jahanje u tri vrste hoda – hod, kas i galop.

Za jahače koji su prošli osnovnu obuku ili jahače sa osnovnim iskustvom nudimo naredni nivo obuke koji uključuje: samostalno vođenje konja upotrebljavajući manješke radnje, kondicione treninge, korišćenje motki i kavaleta, kao i pripreme za terensko jahanje. Nakon završenog naprednog stepena jahač se može opredeliti za rekreativno ili sportsko jahanje.

Pored svih vidova obuke i edukacije postoji mogućnost iznajmljivanja odrđenog konja po vašoj želji, čime ste u prilici da uvek jašete ono grlo koje vam najviše odgovara. Takođe imate mogućnost da svog ljubimca dovedete kod nas u pansion, po standardnim kriterijuima.

Za sve dodatne informacije i pitanja, uvek vam stojimo na raspolaganju. Možete posetiti naš klub ili nas kontaktirati kada god vama odgovara.

 

KK Kentaur Facebook

KK Kentaur YouTube

 
POČETNA | KLUB KENTAUR | ŠKOLA JAHANJA | GALERIJA | KONTAKT top | @